Close
Brașov, România, strada Iuliu Maniu nr. 43, etaj 4, camera 411.
 Lucrăm doar pe bază de programare
0733054804
contact@tara-medical.ro

1. Consiliere ayurvedică pentru determinarea tipului constituțional propriu

Tipul nostru constituțional se referă la totalitatea aspectelor noastre specifice de natură fizică, a celor fiziologice, a aspectelor emoționale, psiho-mentale și a tendințelor comportamentale. Identificarea corectă a tipului constituțional este condiția primordială pentru orice demers de tratare, echilibrare sau armonizare a vieții prin mijloace ayurvedice.

2. Consiliere în dietoterapie și mod de viață adecvat tipului constituțional

Odată stabilit, tipul constituțional poate reprezenta o bază importantă care ne oferă un reper pentru adoptarea unui comportament, alimentație și stil de viață adecvat, capabil de a genera armonie, forță, fericire și echilibru.

3. Consiliere în fitoterapie

Presupune recomandarea de plante aromatice sau produse naturale care vor fi administrate de către pacient, acasă, sub formă de pulbere uscată, macerat la rece, comprimate, picături, creme sau uleiuri sau în alte modalități stabilite de medic.

4. Evaluare și tratamente prin biorezonanță cu aparatură de tip NLS (Nonlinear System) DIACOM

Este o investigație non-invazivă care determină starea generală de sănătate a organismului, stabilește un diagostic sau se poate stabli evoluția pacientului de la consultația trecută până în prezent.

5. Testare compatibilitate remedii

Implică verificarea compatibilității unor produse naturale sau medicamente alopate cu organismul pacientului. Utilă mai ales in cazul persoanelor care suferă de intoleranță sau au alergii la diferite substanțe.

6. Evaluare ayurvedică a stării de sănătate și recomandări terapeutice specifice 

7. Consiliere și suport

Pentru realizarea terapiilor ayurvedice de tip purvakarma și panchakarma interne:
snehana – terapia de oleație internă, svedana – terapia de  încălzire și sudorație, vamana – terapia de eliminare a produșilor metabolici reziduali prin căile superioare de eliminare, virechana – terapia de eliminare a produșilor metabolici reziduali prin căile inferioare de eliminare, basti – terapia prin clisme (matra basti, anuvasana basti, niruha basti).

Programări

Programează-te acum

Lucrăm doar cu programare prealabilă. Te invităm să ne contactezi pentru a stabili o întâlnire, la telefon: 0733054804
#header { background: red !important; }