Close
Brașov, România, strada Iuliu Maniu nr. 43, etaj 4, camera 411.
 Lucrăm doar pe bază de programare
0733054804
contact@tara-medical.ro

Akshitarpana

Procedură de fizioterapie ayurvedică utilă în cadrul tratamentului tulburărilor de vedere cronice inclusiv a celor datorate utilizării prelungite a monitoarelor, etc.

View more

Hrid lepa

Procedură de fizioterapie ayurvedică utilă pentru tratarea palpitațiilor, aritmiilor, astmului bronșic, sechele de pneumonii etc.

View more

Kinetoterapie

Recuperare medicală care constă, în efectuarea unor exerciții, într-un ansamblu de tehnici și metode aplicate în funcție de fiecare persoană și afecțiunea pe care o prezintă.

View more

Reflexoterapie

Tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiiind sensibile (dureroase). Poate fi aplicată la toate categoriile de vârstă, profilactic și pentru afecțiuni acute sau cronice. Marele avantaj constă în completa lipsă de...

View more

Terapie Bowen

Este o formulă unică de re-echilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic. Este recunoscută pentru eficiența sa în tratarea afecțiunilor interne și...

View more

Yumeiho

Presupune aplicarea metodică a unui ansamblu complex de procedee manuale și exerciții fizice în scopul restabilirii echilibrului funcțional al organismului uman, astfel fiind eliminate sau ameliorate o gamă variată de tulburări care pot genera...

View more

Masaj Ayurvedic 

Masaj ayurvedic parțial sau general în care se aplică reflexoterapie ayurvedică la nivelul marma-urilor. Tehnicile de masaj ayurvedic sunt practicate în terapii individualizate în funcție de tipul de dosha al fiecarei persoane.

View more

Griwa basti

Utilă în caz de dureri și rigiditate la nivelul cefei, torticolis, spondiloză cervicală, hernie de disc la nivel cervical, spondilită cervicală.

View more

Karnya purana

Procedură de fizioterapie ayurvedică utilă în cadrul tratamentului afecțiunilor degenerative ale urechii, tinitus etc.

View more

Janu lepa

Procedură de fizioterapie ayurvedică utilă în cadrul tratamentului gonartrozelor și a suferințelor post-traumatice ale genunchilor

View more

Shirodhara

Shirodhara

Procedură de fizioterapie ayurvedică utilă pentru tratarea insomniilor, a depresiei, a consecințelor stresului, a sechelelor de accidente vasculare cerebrale etc.

View more
#header { background: red !important; }